O Nama

Kekec je firma koja se bavi proizvodnjom masa za oblikovanje namenjenih deci školskog i predškolskog uzrasta, hobistima i umetnicima. Kekec je osnovan 1998. godine sa sedištem u Gornjem Milanovcu i u početku smo bili bazirani na proizvodnju plastelina, ali smo ubrzo proširili naš program sa proizvodnim linijama gline i glinamola i time upotpunili program masa za modelovanje.

Sa dubokim asortimanom, naša paleta proizvoda uvek ima tendenciju rasta, ali se naši prioriteti uvek vezuju za zadovoljstvo potrošača naših proizvoda i konstantno poboljšavanje uslova kvaliteta poslovanja sa našim kupcima i dobavljačima. Predanim radom uspeli smo da napravimo prepoznatljiv brend, na tržištu poznat po kvalitetu i dizajnu naših proizvoda, a saradnike samo navikli na poslovnost, odgovornost i preciznost koje krase naš poslovni ambijent. Kvalitetom, asotrimanom i uslugom izlazimo u susret svakom kupcu i potrošaču, pa nam je cilj da prva asocijacija na mase za oblikovanje bude Kekec, a na Vama je da pokažete da smo u tome i uspeli.

Svi naši proizvodi poseduju atest o zdravstvenoj ispravnosti, tako da su Kekec plastelin, Kidolino, glinamol i glina neotrovni i bezbedni za upotrebu kod dece svih uzrasta.