Oblikujte svoj svet

Plastelin nije samo dobra zabava, već je i odlično sredstvo da se bolje upozna svet.

Oblikujte svoj svet

Plastelin nije samo dobra zabava, već je i odlično sredstvo da se bolje upozna svet.

novi i tradicionalni pristup izrade plastelina

Verujemo da je igra ključni deo detinjstva i posvećeni smo obezbeđivanju materijala koji podstiču kreativnost, maštu i učenje.

Naš plastelin je napravljen od najfinijih sastojaka i proizveden po strogim bezbednosnim standardima, osiguravajući da je netoksičan i bezbedan za decu.
Bez obzira da li tražite zabavnu aktivnost za svoju decu ili tražite proizvod koji će podržati njihov razvoj, naš plastelin je dizajniran imajući u vidu njihove potrebe.

naši proizvodi

Kidolino

Kidolino je super mekana masa, lako se oblikuje, mirišljava je i prijatna za decu, što je odlično za kreiranje uzbudljivih i šarenih projekata, ekološki prihvatljiva, napravljena od prirodnih materijala.

Plastelin

Kekec plastelin je proizveden na bazi kvalitetnih voskova, što omogućava naknadno oblikovanje, doradu i ponovno korišćenje istog plastelina. Plastelin ima jednu lepu osobinu – može se koristiti mnogo puta. A dečica, kao što je poznato, vole da kvare i gnječe već gotove igračke.

Glina

Glina je senzorna aktivnost – aktiviraju se sva čula, preko kojih mozak dobija različite informacije, obrađuje ih i omogućuje zaključivanje. Dok vajamo i oblikujemo, otkrivamo da je glina i suva i vlažna, klizava kad se pokvasi, mekana, ima miris zemlje, hladna, glatka, kompaktna, gusta i laka za oblikovanje.

Glinamol

Glinamol – za figurice i oblike koji sušenjem postaju trajno čvrsti. Lak je za oblikovanje, što ga čini idealnim za decu jer mogu da stvaraju različite predmete i figurice koje nakon sušenja mogu trajno da se sačuvaju i koriste.

Katalog

Preuzmite naš katalog i istražite našu ponudu proizvoda. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vam pomoći.

posebno izdvajamo
za vas

uradi sam
kolekcija

Sigurni smo u to da svako ima potencijal da bude kreativan i napravi svoje neverovatne kreacije od plastelina. Iz tog razloga smo odlučili da prikažemo izdvojene primere radova koji su prešli put od dobre ideje do još boljeg dela.

Široki asortiman proizvoda od gline i plastelina olakšava vam stvaranje sopstvenih remek-dela, bilo da ste umetnik, radite to iz zabave, hobija ili tek počinjete. Uz naše tutorijale koji se lako prate i korisne savete, moći ćete da kreirate neverovatne figure, modele i još mnogo toga, sve u udobnosti svog doma.

Pa zašto čekati? Započnite svoju ,,uradi sam“ avanturu od plastelina već danas!