O Nama

Dobrodošli na našu stranicu, vaše odredište za visokokvalitetne proizvode za umetničko stvaranje. Nudimo širok spektar masa za oblikovanje namenjen deci, đacima, umetnicima, hobistima i za sve one koji žele da stvaraju.

Kekec je osnovan 1998. godine sa sedištem u Gornjem Milanovcu, gradu u kome svaki proizvod dobije epitet „brend“. Mi smo firma koja oblikuje Vaše ideje. Naša proizvodna linija nudi sigurnost i zadovoljstvo. Proizvodimo širok spektar proizvoda od gline, glinamola, plastelina i Kidolina – mase za oblikovanje namenjena najmlađima.

Predanim radom uspeli smo da napravimo prepoznatljiv brend. Kvalitetom, asortimanom i uslugom već 25 godina izlazimo u susret svakom kupcu i potrošaču. Svi naši proizvodi poseduju atest o zdravstvenoj ispravnosti, tako da su Kekec plastelin, Kidolino, glinamol i glina neotrovni i bezbedni za upotrebu kod dece svih uzrasta.

Sa ponosom možemo da istaknemo da je danas Kekec moderna firma sa jasno definisanom strategijom i ciljevima razvoja, posvećena stalnom unapređenju kvaliteta i asortimana proizvoda i izgradnji dugoročne uspešne saradnje sa našim partnerima u proizvodnji i distribuciji. Naš cilj je zadovoljiti potrebe svih naših klijenata, stoga smo u mogućnosti prilagoditi svoje proizvode i usluge prema individualnim potrebama. Nudimo konkurentne cene i brzu dostavu, kako bismo osigurali da naši kupci uvek budu zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

,,Sva deca su rođeni umetnici. Problem je kako da se ostane umetnik i nakon što se poraste.“
Pablo Pikaso