O nama

[trx_section class=”textured” color=”#111111″]
[trx_content top=”50″ bottom=”10″]

[trx_columns width=”100%” height=”500px” top=”0″ bottom=”0″ left=”0″ right=”0″ count=”2″]
[trx_column_item align=”left”]
Kekec je firma koja se bavi proizvodnjom masa za oblikovanje namenjenih deci školskog i predškolskog uzrasta, hobistima i umetnicima. Kekec je osnovan 1998. godine sa sedištem u Gornjem Milanovcu i u početku smo bili bazirani na proizvodnju plastelina, ali smo ubrzo proširili naš program sa proizvodnim linijama gline i glinamola i time upotpunili program masa za modelovanje.

Sa dubokim asortimanom, naša paleta proizvoda uvek ima tendenciju rasta, ali se naši prioriteti uvek vezuju za zadovoljstvo potrošača naših proizvoda i konstantno poboljšavanje uslova kvaliteta poslovanja sa našim kupcima i dobavljačima. Predanim radom uspeli smo da napravimo prepoznatljiv brend, na tržištu poznat po kvalitetu i dizajnu naših proizvoda, a saradnike samo navikli na poslovnost, odgovornost i preciznost koje krase naš poslovni ambijent. Kvalitetom, asotrimanom i uslugom izlazimo u susret svakom kupcu i potrošaču, pa nam je cilj da prva asocijacija na mase za oblikovanje bude Kekec, a na Vama je da pokažete da smo u tome i uspeli. 

Svi naši proizvodi poseduju atest o zdravstvenoj ispravnosti, tako da su Kekec plastelin, Kidolino, glinamol i glina neotrovni i bezbedni za upotrebu kod dece svih uzrasta.

[/trx_column_item]
[trx_column_item align=”left”]

[/trx_column_item]
[/trx_columns]

[/trx_content]
[/trx_section]